Restorant ne Vlore

Ku cdo shije tregon nje histori

First Point është Restorant ne Vlore ku shijet janë më shumë se thjesht një përzierje e shijeve, ato tregojnë histori. Çdo pjatë përfaqëson një rrëfim unik, nga përzierja e përvojave dhe shijeve të kuzhinierëve tanë të përjavshëm. Nga aromat e bukurisë klasike deri te inovacionet e inspiruara, secila grimë e shijes shton një kapitull të ri në historinë tonë gastronomike.

Në çdo vendim të ndërgjegjshëm të përshtatjes së shijes, zbuloni një histori të re për të shijuar dhe për të rrëfyer.

Aty ku shija ju bën të zhyteni në një eufori të vërtetë.

Në një ambient të ngrohtë dhe mikpritës, shijoni një përvojë kulinare të paharrueshme me shije të mjeshtërve. Çdo pjatë e përgatitur me pasion nga një kuzhinier profesional sjell aromën dhe pikantësinë që frymëzon zemrën dhe shpirtin tuaj.

Një udhëtim i mahnitshëm i shijes që do t’ju çojë në një lumturi të vërtetë dhe kënaqësi të paëndërruar në çdo vakt nëse vizitoni First Point Restorant ne Vlore

Plazh ne Vlore

Ambienti i ngrohtë dhe ushqimi i shkëlqyeshëm bënë përvojën time të jashtëzakonshme. Stafi ishte miqësor dhe shërbimi i shpejtë. Do të kthehem për të shijuar përsëri!

Anisa

Ushqimi mahnitës dhe shërbimi i përkushtuar. Restoranti juaj është një përvojë e vërtetë gastronomike. Do të rekomandoja me kënaqësi!

Marku

Ambienti romantik dhe ushqimi i mrekullueshëm. Pjatat ishin të përgatitura me fantazi dhe shije të mrekullueshme. Do të kthehem për një përvojë tjetër!

Elena